Våningssäng, Britta ”7″

Våningssäng, Britta ”7″. Roligt namn på en våningssäng men så är det! En perfekt våningssäng för dom som vill ha mycket sovyta på ett litet utrymme! Här får det nämligen plats 3 personer på ett och samma utrymme. Färgen är i vitlasyr. Klassiskt vit. En neutral färg som gör att våningssängen passar på och i alla utrymmen. Utmärkt för stora barnfamiljer eller varför inte i sommarstugan eller fjällstugan. 3- våningssängar är praktiska på många sätt. Denna våningssäng kommer som så många andra av våra sängar från Suwen som är duktiga på att tillverka fina och hållbara våningssängar. Vi har alla olika typer av våningssängar. Kom in till oss och titta på vilken våningssäng som passar dig. Allt finns på nätet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>